Ξεκινά το έτος 1951 ,
στο Πλανητέρο Καλαβρύτων, όπου ο Θεόδωρος Μηλιτσόπουλος, έχοντας πενιχρά μέσα, με απίστευτες δυσκολίες, ξεχασμένος από την πολιτεία, αποκλεισμένος από κρατική βοήθεια, σε τραγικές συνθήκες, διαφύλαξε τον λευκό χρυσό των Καλαβρύτων, όπως συνήθιζε να αποκαλεί τη "ΦΕΤΑ" .
Ο υιός του Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος, παιδί ακόμα μυήθηκε στην τέχνη της τυροκομίας και οραματίστηκε την τυροκομία ως επιχειρηματική δραστηριότητα , με υπομονή, πίστη και μεράκι.
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, με την Εταιρία να προσαρμόζεται, να εξελίσσεται, να προβλέπει και να δημιουργεί τάσεις στην αγορά εντός και εκτός συνόρων.
Καθώς η τέχνη της τυροκομίας αποτελεί παράδοση στην οικογένειά μας, ο Παναγιωτης Μηλιτσόπουλος παρέδωσε την τέχνη αυτή στη νεότερη γενιά και σήμερα η επιχείρηση «Μηλιτσόπουλος» αποτελεί μια δυναμική επιχείρηση του τόπου μας .